Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Alpský knedlík s krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 18

Energie10 426 kJ /
2 492 kcal
Bílkoviny94,29 g
– z toho živočišné bílkoviny40,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,31 g
Tuky27,14 g
– nasycené12,51 g
– nenasycené10,33 g
–– mononenasycené7,16 g
–– polynenasycené3,16 g
––– omega 30,12 g
Vláknina17,08 g
Cholesterol 316 mg
Sodík 2,10 g
Sůl5,16 g
Sacharidy459,09 g
– cukry68,97 g
––– laktóza46,55 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 12 g
21 g 21 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 21 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
olej na potření síta Olej řepkový
borůvky (nebo povidla) Borůvky čerstvé
moučkový cukr Cukr bílý
700 ml 700 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 700 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
cukr krupice podle chuti Cukr bílý
rum podle chuti Rum
mletý mák Mák modrý mletý
moučkový cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.