Nutriční hodnoty (Alpský knedlík s krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 18
Energie | 10 426 kJ / 2 492 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,31 g |
Tuky | 27,14 g |
– nasycené | 12,51 g |
– nenasycené | 10,33 g |
–– mononenasycené | 7,16 g |
–– polynenasycené | 3,16 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 17,08 g |
Cholesterol | 316 mg |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 5,16 g |
Sacharidy | 459,09 g |
– cukry | 68,97 g |
––– laktóza | 46,55 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 12 g |
21 g 21 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
olej na potření síta | Olej řepkový | |
borůvky (nebo povidla) | Borůvky čerstvé | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
700 ml 700 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 700 ml |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
cukr krupice podle chuti | Cukr bílý | |
rum podle chuti | Rum | |
mletý mák | Mák modrý mletý | |
moučkový cukr | Cukr bílý |