Nutriční hodnoty (Hrušky v mandlích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 069 kJ / 1 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,34 g |
Tuky | 126,96 g |
– nasycené | 65,59 g |
– nenasycené | 55,23 g |
–– mononenasycené | 42,55 g |
–– polynenasycené | 12,68 g |
––– omega 3 | 1,21 g |
Vláknina | 15,94 g |
Cholesterol | 669 mg |
Sodík | 440 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 89,58 g |
– cukry | 66,42 g |
––– laktóza | 9,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 zapékací mističky | ||
2 2 zralé hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
200 g 200 g mascarpone | Mascarpone | 200 g |
4 lžíce 4 lžíce slazeného kondenzovaného mléka | Mléko kondenzované slazené | 60 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
40 g 40 g jemně mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 40 g |
cukr moučka | Cukr bílý | |
máslo a vymazání mističek | Máslo kravské |