Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová líčka na zelenině s bramborovými placičkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 078 kJ /
2 648 kcal
Bílkoviny98,33 g
– z toho živočišné bílkoviny41,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,27 g
Tuky41,45 g
– nasycené10,53 g
– nenasycené18,84 g
–– mononenasycené13,31 g
–– polynenasycené5,53 g
––– omega 30,33 g
Vláknina52,21 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 861 mg
Sůl1,69 g
Sacharidy414,67 g
– cukry28,79 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 ks 5 ks vepřových líček Vepřová líčka
2 ks 2 ks mrkev Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
2 ks 2 ks petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 polévkové lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový
2 dcl 2 dcl červeného vína Víno červené suché 200 ml
3 dcl 3 dcl masového vývaru Vývar masový 300 ml
koření Divočina Nové koření mleté
celý pepř Pepř černý
nové koření Nové koření
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
5 ks 5 ks vajíček Vejce slepičí 315 g
sůl Sůl mořská
sádlo na smažení Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.