Nutriční hodnoty (Vepřová líčka na zelenině s bramborovými placičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 078 kJ / 2 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,27 g |
Tuky | 41,45 g |
– nasycené | 10,53 g |
– nenasycené | 18,84 g |
–– mononenasycené | 13,31 g |
–– polynenasycené | 5,53 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 52,21 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 861 mg |
Sůl | 1,69 g |
Sacharidy | 414,67 g |
– cukry | 28,79 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 ks 5 ks vepřových líček | Vepřová líčka | |
2 ks 2 ks mrkev | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
2 ks 2 ks petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 polévkové lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
3 dcl 3 dcl masového vývaru | Vývar masový | 300 ml |
koření Divočina | Nové koření mleté | |
celý pepř | Pepř černý | |
nové koření | Nové koření | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
5 ks 5 ks vajíček | Vejce slepičí | 315 g |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo na smažení | Sádlo vepřové |