Nutriční hodnoty (Vepřová kotleta s fazolovým luskem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 613 kJ / 386 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
| Tuky | 33,11 g |
| – nasycené | 21,33 g |
| – nenasycené | 11,33 g |
| –– mononenasycené | 10,43 g |
| –– polynenasycené | 0,90 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 9,10 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,12 g |
| – cukry | 5,22 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 hrsti 2 hrsti fazolových lusků (mražené) | Fazolky čerstvé | |
| 4 plátky 4 plátky másla | Máslo kravské | 40 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |