Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh na červené řepě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 919 kJ /
698 kcal
Bílkoviny6,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,17 g
Tuky42,03 g
– nasycené26,66 g
– nenasycené14,84 g
–– mononenasycené13,60 g
–– polynenasycené1,24 g
––– omega 30,15 g
Vláknina6,23 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 153 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy31,25 g
– cukry18,79 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 pstruhy Pstruh
250 g 250 g červené řepy Červená řepa čerstvá 250 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 svazek 1 svazek kopru Kopr nať čerstvý 50 g
2,5 dl 2,5 dl suchého bílého vína Víno bílé suché 250 ml
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.