Nutriční hodnoty (Pstruh na červené řepě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 919 kJ / 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,17 g |
Tuky | 42,03 g |
– nasycené | 26,66 g |
– nenasycené | 14,84 g |
–– mononenasycené | 13,60 g |
–– polynenasycené | 1,24 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 6,23 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 153 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 31,25 g |
– cukry | 18,79 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 pstruhy | Pstruh | |
250 g 250 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 250 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 svazek 1 svazek kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |
2,5 dl 2,5 dl suchého bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |