Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová omáčka k těstovinám)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 811 kJ /
672 kcal
Bílkoviny9,36 g
– z toho živočišné bílkoviny3,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,69 g
Tuky53,75 g
– nasycené35,60 g
– nenasycené16,69 g
–– mononenasycené14,69 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,48 g
Vláknina14,47 g
Cholesterol 176 mg
Sodík 109 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy35,55 g
– cukry10,18 g
––– laktóza4,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
250 ml 250 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 250 ml
1 lžička 1 lžička koření adžika Adžika 5 g
1 1 velký stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
150 ml 150 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 150 ml
1 špetka 1 špetka muškátového květu Muškát květ sušený
1 špetka 1 špetka oregana Oregano sušené
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
strouhaný sýr (dle chuti) Sýr kravský tvrdý 30%
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.