Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s hráškovým a celerovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 580 kJ / 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,05 g |
Tuky | 6,31 g |
– nasycené | 3,77 g |
– nenasycené | 2,22 g |
–– mononenasycené | 1,66 g |
–– polynenasycené | 0,56 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 12,15 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 268 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 8,92 g |
– cukry | 5,41 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
hrnek hrnek hrášku | Hrášek zelený | |
1 1 větší trojúhelníček taveného sýra | Sýr tavený | |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 1/2 většího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
4-5 koleček 4-5 koleček panenské svíčkové vysokých 2 cm | Hovězí svíčková | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
rostlinný olej | Olej řepkový |