Nutriční hodnoty (Vepřová játra s jablkovou směsí na pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 185 kJ / 1 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,46 g |
Tuky | 51,48 g |
– nasycené | 22,21 g |
– nenasycené | 24,96 g |
–– mononenasycené | 20,20 g |
–– polynenasycené | 4,77 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 959 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 59,85 g |
– cukry | 41,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
cca 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
100 ml 100 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 100 ml |
8 listů 8 listů čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
olej + kousek kousek másla | Máslo kravské | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |