Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra s jablkovou směsí na pivu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 185 kJ /
1 000 kcal
Bílkoviny63,41 g
– z toho živočišné bílkoviny59,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,46 g
Tuky51,48 g
– nasycené22,21 g
– nenasycené24,96 g
–– mononenasycené20,20 g
–– polynenasycené4,77 g
––– omega 30,19 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 959 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,90 g
Sacharidy59,85 g
– cukry41,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřových jater Játra vepřová 300 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
cca 50 g 50 g slaniny Špek 50 g
100 ml 100 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 100 ml
8 listů 8 listů čerstvé šalvěje Šalvěj čerstvá
olej + kousek kousek másla Máslo kravské
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.