Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramboráčky s hříbky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie98 679 kJ /
23 585 kcal
Bílkoviny609,91 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny601,23 g
Tuky38,23 g
– nasycené1,93 g
– nenasycené4,01 g
–– mononenasycené3,15 g
–– polynenasycené0,85 g
––– omega 33,03 g
Vláknina665,45 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 1,91 g
Sůl0,21 g
Sacharidy4 868,75 g
– cukry304,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 600 g brambor cca 4větší kusy Brambor zimní 30000 g
200 200 ml hrnek uvařených hříbků - nejlépe směska Hřib čerstvý
150 150 g Solamylu - 4 vrchovaté polévkové lžíce Bramborový škrob
1 1 středně velká cibule Cibule čerstvá 70 g
libečku Libeček čerstvý
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.