Nutriční hodnoty (Bramboráčky s hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 98 679 kJ / 23 585 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 609,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 601,23 g |
Tuky | 38,23 g |
– nasycené | 1,93 g |
– nenasycené | 4,01 g |
–– mononenasycené | 3,15 g |
–– polynenasycené | 0,85 g |
––– omega 3 | 3,03 g |
Vláknina | 665,45 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 1,91 g |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 4 868,75 g |
– cukry | 304,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 600 g brambor cca 4větší kusy | Brambor zimní | 30000 g |
200 200 ml hrnek uvařených hříbků - nejlépe směska | Hřib čerstvý | |
150 150 g Solamylu - 4 vrchovaté polévkové lžíce | Bramborový škrob | |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
libečku | Libeček čerstvý | |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej na smažení | Olej řepkový |