Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní pohlazení)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 044 kJ /
489 kcal
Bílkoviny15,45 g
– z toho živočišné bílkoviny13,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,85 g
Tuky7,03 g
– nasycené4,16 g
– nenasycené2,40 g
–– mononenasycené1,70 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,18 g
Vláknina12,73 g
Cholesterol 24 mg
Sodík 171 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy84,50 g
– cukry74,35 g
––– laktóza19,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 střední hrušky Hruška čerstvá 390 g
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 limetky Limetka čerstvá 40 g
1 lžíce 1 lžíce agávového sirupu Sirup agávový 15 ml
skořice Skořice ceylonská
kardamon Kardamom prášek
1 plátek 1 plátek želatiny Želatina vepřová
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
1 lžička 1 lžička cukru krupice Cukr bílý 5 g
1 1 pudink Dessert Chocolat Puding v prášku

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.