Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Glazovaná dýně po vietnamsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie673 kJ /
161 kcal
Bílkoviny4,86 g
– z toho živočišné bílkoviny1,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,06 g
Tuky0,20 g
– nasycené0,04 g
– nenasycené0,04 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,04 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 3,27 g
Sůl7,20 g
Sacharidy34,60 g
– cukry25,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
olej Olej řepkový
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
4 cm 4 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
2 lžíce 2 lžíce ústřicové omáčky nebo rybí omáčky Ústřicová omáčka 30 ml
2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
1/2 1/2 větší dýně hokkaidó, očištěné a nakrájené na kostičky Dýně čerstvá
čerstvý koriandr Koriandr listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.