Nutriční hodnoty (Glazovaná dýně po vietnamsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 673 kJ / 161 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,06 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,04 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 7,20 g |
Sacharidy | 34,60 g |
– cukry | 25,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
olej | Olej řepkový | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
4 cm 4 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce ústřicové omáčky nebo rybí omáčky | Ústřicová omáčka | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
1/2 1/2 větší dýně hokkaidó, očištěné a nakrájené na kostičky | Dýně čerstvá | |
čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé |