Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Provensálský pekáček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 641 kJ /
1 348 kcal
Bílkoviny34,63 g
– z toho živočišné bílkoviny24,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,48 g
Tuky85,76 g
– nasycené41,61 g
– nenasycené43,32 g
–– mononenasycené30,81 g
–– polynenasycené12,51 g
––– omega 30,08 g
Vláknina15,15 g
Cholesterol 115 mg
Sodík 2,18 g
Sůl5,33 g
Sacharidy103,57 g
– cukry16,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 malá cuketa Cuketa čerstvá 100 g
2 2 párky šunkové Párek vepřový 160 g
červené víno na podlití Víno červené suché
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
čerstvé provensálské bylinky Provensálské koření
tymián Tymián sušený
rozmarýn Rozmarýn sušený
saturejka Saturejka sušená
oregano Oregano sušené
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
100 g 100 g dlouhozrnné rýže Rýže bílá 100 g
4 4 cherry rajčátka Rajčata cherry 120 g
červené víno Víno červené suché

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.