Nutriční hodnoty (Maso dvou barev - čínská kuchyně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 913 kJ / 935 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 129,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,45 g |
Tuky | 25,81 g |
– nasycené | 5,61 g |
– nenasycené | 12,01 g |
–– mononenasycené | 9,02 g |
–– polynenasycené | 2,99 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 9,23 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 2,48 g |
Sůl | 6,11 g |
Sacharidy | 33,80 g |
– cukry | 4,72 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
1 KL 1 KL máčeného škrobu | Bramborový škrob | 5 g |
300 g 300 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 300 g |
1/2 KL 1/2 KL soli | Sůl mořská | 4 g |
1 KL 1 KL máčeného škrobu | Bramborový škrob | 5 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
200 g 200 g bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 PL 1 PL žlutého vína | Víno bílé suché | 15 ml |
1 KL 1 KL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
1 KL 1 KL Wei-su | E621 - L-glutaman sodný | |
sádlo, olej | Olej řepkový | |
50 g 50 g máčených černých hub | Hřib čerstvý | 50 g |
1 KL 1 KL chilli papriček hrubě mletých | Chilli paprička čerstvá | 5 g |
1/2 KL 1/2 KL jamajského pepře, hrubě mletého | ||
1 1 naběračka vývaru | Vývar hovězí |