Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maso dvou barev - čínská kuchyně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 913 kJ /
935 kcal
Bílkoviny135,33 g
– z toho živočišné bílkoviny129,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,45 g
Tuky25,81 g
– nasycené5,61 g
– nenasycené12,01 g
–– mononenasycené9,02 g
–– polynenasycené2,99 g
––– omega 30,12 g
Vláknina9,23 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 2,48 g
Sůl6,11 g
Sacharidy33,80 g
– cukry4,72 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřových jater Játra vepřová 300 g
1 KL 1 KL máčeného škrobu Bramborový škrob 5 g
300 g 300 g vepřové kýty Vepřová kýta 300 g
1/2 KL 1/2 KL soli Sůl mořská 4 g
1 KL 1 KL máčeného škrobu Bramborový škrob 5 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
200 g 200 g bílého zelí Zelí bílé čerstvé 200 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 PL 1 PL žlutého vína Víno bílé suché 15 ml
1 KL 1 KL sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 5 ml
1 KL 1 KL Wei-su E621 - L-glutaman sodný
sádlo, olej Olej řepkový
50 g 50 g máčených černých hub Hřib čerstvý 50 g
1 KL 1 KL chilli papriček hrubě mletých Chilli paprička čerstvá 5 g
1/2 KL 1/2 KL jamajského pepře, hrubě mletého
1 1 naběračka vývaru Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.