Nutriční hodnoty (Mangoldový nákyp s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 018 kJ / 1 916 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 95,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,20 g |
Tuky | 120,40 g |
– nasycené | 66,70 g |
– nenasycené | 41,81 g |
–– mononenasycené | 36,42 g |
–– polynenasycené | 5,38 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 8,66 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,03 g |
Sacharidy | 96,51 g |
– cukry | 63,79 g |
––– laktóza | 29,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
250 g 250 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
250 g 250 g mangoldu | Mangold | 250 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |
30 g 30 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 30 g |