Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky s mrkví a slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 173 kJ /
997 kcal
Bílkoviny170,03 g
– z toho živočišné bílkoviny164,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,68 g
Tuky20,21 g
– nasycené3,92 g
– nenasycené14,71 g
–– mononenasycené9,79 g
–– polynenasycené4,92 g
––– omega 32,32 g
Vláknina15,45 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 449 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy31,13 g
– cukry7,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsa bez kosti 400 g Kuře prso 700 g
20 plátků 20 plátků Anglické slaniny Anglická slanina
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 středně velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 pečený česnek pokud nemáme nahradíme sušeným granulovaným Česnek čerstvý 70 g
2 2 lžíce nakrájených lístků petržele Petržel kořenová čerstvá
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
250 ml 250 ml drůbežího vývaru postačí ze skeletu nebo použijeme vodu Vývar kuřecí 250 ml
sůl Sůl mořská
nit na zajištění závitků

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.