Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandlová nádivka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 782 kJ /
3 533 kcal
Bílkoviny99,10 g
– z toho živočišné bílkoviny30,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny69,00 g
Tuky157,28 g
– nasycené62,76 g
– nenasycené84,08 g
–– mononenasycené56,48 g
–– polynenasycené27,60 g
––– omega 30,45 g
Vláknina34,50 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 3,36 g
Sůl5,76 g
Sacharidy412,99 g
– cukry68,89 g
––– laktóza5,39 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g strouhaných mandlí Mandle loupané mleté 100 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 šálky 2 šálky strouhanky z tmavého pečiva Strouhanka pšeničná 500 g
1/2 šálku 1/2 šálku smetany Smetana kravská sladká 12% 125 ml
muškátový květ Muškát květ sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.