Nutriční hodnoty (Vietnamská kachní polévka s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky ( Bún ngan ))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kachní stehna | Kachna stehno s kostí a kůží | |
1 sáček 1 sáček rýžových nudlí | Nudle rýžové | |
1 plechovka 1 plechovka bambusových výhonků | Bambusové výhonky čerstvé | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
zázvor | Zázvor sušený | |
1 1 skořice | Skořice ceylonská | |
1 1 badyán | Badyán | |
1 1 černý kardamom | Kardamom prášek | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
rybí omáčka | Rybí omáčka | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
mandarinka | Mandarinka čerstvá | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
máta | Máta peprná list čerstvá | |
koriandr - lístky lístky | Koriandr semena |