Nutriční hodnoty (Králík se švestkovo-zeleninovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 343 kJ / 1 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,56 g |
Tuky | 115,74 g |
– nasycené | 61,29 g |
– nenasycené | 51,84 g |
–– mononenasycené | 43,90 g |
–– polynenasycené | 7,94 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 14,75 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 1,77 g |
Sůl | 4,35 g |
Sacharidy | 37,37 g |
– cukry | 20,60 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 domácí králík (2 kg) | Králík | |
1 větvička 1 větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
1 kelímek 1 kelímek smetany na vaření (200 ml) | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
300 ml 300 ml švestkové marmelády (švestkového rozvaru) | Marmeláda švestková | |
100 g 100 g uzeného špeku | Špek | 100 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 1 velká mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 velká petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1/4 1/4 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
1/2 litru 1/2 litru masového vývaru | Vývar masový | 500 ml |