Nutriční hodnoty (Polévka z kotrče kadeřavého)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 492 kJ / 118 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,57 g |
Tuky | 4,04 g |
– nasycené | 2,49 g |
– nenasycené | 1,49 g |
–– mononenasycené | 0,44 g |
–– polynenasycené | 1,06 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 6,91 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 617 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 12,92 g |
– cukry | 5,16 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší plodnice houby kotrče kadeřavého | Hřib čerstvý | |
0,5 l 0,5 l masového vývaru | Vývar masový | 500 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku (CZ) | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty | Pasta papriková | 15 g |
menší hrst hrst sušené majoránky | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
máslová jíška | Jíška máslová |