Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z kotrče kadeřavého)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie492 kJ /
118 kcal
Bílkoviny5,90 g
– z toho živočišné bílkoviny3,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,57 g
Tuky4,04 g
– nasycené2,49 g
– nenasycené1,49 g
–– mononenasycené0,44 g
–– polynenasycené1,06 g
––– omega 30,17 g
Vláknina6,91 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 617 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy12,92 g
– cukry5,16 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší plodnice houby kotrče kadeřavého Hřib čerstvý
0,5 l 0,5 l masového vývaru Vývar masový 500 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku (CZ) Česnek čerstvý 14 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty Pasta papriková 15 g
menší hrst hrst sušené majoránky Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
vepřové sádlo Sádlo vepřové
máslová jíška Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.