Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šlehačkový koláč s makovou posýpkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 851 kJ /
3 788 kcal
Bílkoviny80,64 g
– z toho živočišné bílkoviny33,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,79 g
Tuky167,86 g
– nasycené81,21 g
– nenasycené74,03 g
–– mononenasycené51,95 g
–– polynenasycené22,09 g
––– omega 31,40 g
Vláknina30,10 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 712 mg
Sůl1,81 g
Sacharidy473,74 g
– cukry246,84 g
––– laktóza10,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
75 g 75 g cukru Cukr bílý 75 g
25 g 25 g vanilkového cukru Cukr vanilkový 25 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
50 g 50 g čerstvě mletých mandlí Mandle loupané mleté 50 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
250 g 250 g hrušek Hruška čerstvá 250 g
250 g 250 g švestek Švestky čerstvé 250 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
40 g 40 g strouhanky Strouhanka pšeničná 40 g
15 g 15 g mletého máku Mák modrý mletý 15 g
75 g 75 g cukru Cukr bílý 75 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.