Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těstoviny zapečené s květákem, řepou, tvarohem a klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie10 722 kJ /
2 563 kcal
Bílkoviny132,91 g
– z toho živočišné bílkoviny67,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,37 g
Tuky48,15 g
– nasycené18,65 g
– nenasycené18,94 g
–– mononenasycené13,37 g
–– polynenasycené5,58 g
––– omega 30,54 g
Vláknina44,20 g
Cholesterol 887 mg
Sodík 2,82 g
Sůl6,78 g
Sacharidy382,05 g
– cukry64,85 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g těstovin (kolínka, vřetena, penne frigate...) Těstoviny pšeničné 400 g
1/2 hlávky 1/2 hlávky většího květáku nebo 1 menší Květák čerstvý 350 g
100 g 100 g dobré suché klobásky (maďarské nebo slovenské) Klobása 100 g
250 g 250 g tvarohu (obyčejného v kostce) Tvaroh polotučný 250 g
350 g 350 g nakládané červené řepy Červená řepa sterilovaná 350 g
1 1 mrkev nastrouhaná na nudličky nebo na kolečka) Mrkev čerstvá 50 g
sádlo (nebo oliv. olej na vymazání zapékací mísy) Sádlo vepřové
3 3 vejce (podle velikosti vajec) Vejce slepičí 210 g
4 4 menší cibule Cibule čerstvá 280 g
kelímek kelímek husté zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
bazalková čerstvá nať (nebo petrželka) Bazalka čerstvá
strouhaný sýr na posypání (Gran Moravia, Eidam, Ementál apod.) Sýr kravský tvrdý 30%
několik několik nakládaných oliv dle libosti Olivy čerstvé zralé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.