Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pór zapečený s brynzou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 230 kJ /
1 250 kcal
Bílkoviny64,65 g
– z toho živočišné bílkoviny58,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,75 g
Tuky91,39 g
– nasycené51,07 g
– nenasycené33,33 g
–– mononenasycené28,17 g
–– polynenasycené5,17 g
––– omega 31,20 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 697 mg
Sodík 1,98 g
Sůl5,09 g
Sacharidy41,47 g
– cukry6,07 g
––– laktóza3,57 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velké pórky Pórek čerstvý
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
mléko (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 g 200 g brynzy Brynza 200 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.