Nutriční hodnoty (Pór zapečený s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 230 kJ / 1 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,75 g |
Tuky | 91,39 g |
– nasycené | 51,07 g |
– nenasycené | 33,33 g |
–– mononenasycené | 28,17 g |
–– polynenasycené | 5,17 g |
––– omega 3 | 1,20 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 697 mg |
Sodík | 1,98 g |
Sůl | 5,09 g |
Sacharidy | 41,47 g |
– cukry | 6,07 g |
––– laktóza | 3,57 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 velké pórky | Pórek čerstvý | |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
mléko (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 g 200 g brynzy | Brynza | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |