Nutriční hodnoty (Krkovice pečená na hlávkovém zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 797 kJ / 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,37 g |
Tuky | 84,62 g |
– nasycené | 41,19 g |
– nenasycené | 42,27 g |
–– mononenasycené | 36,08 g |
–– polynenasycené | 6,20 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 11,64 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 26,30 g |
– cukry | 9,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
1/2 1/2 menší hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 měkčí větší pikantní klobása | Klobása | |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
drcený kmín (dle potřeby) | Kmín mletý | |
mletý pepř (dle potřeby) | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
olej (dle potřeby) | Olej řepkový |