Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerové julienne - přílohové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie423 kJ /
101 kcal
Bílkoviny1,50 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,10 g
Tuky5,50 g
– nasycené3,55 g
– nenasycené1,65 g
–– mononenasycené1,50 g
–– polynenasycené0,15 g
––– omega 30,05 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy3,55 g
– cukry2,15 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
celer (velký) Celer bulva čerstvá
10 10 bobkových listů Bobkový list sušený
0,5 dl 0,5 dl smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
ořech másla Máslo kravské
0,5 dl 0,5 dl bílého vína Víno bílé suché 50 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.