Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jogurtová bábovka s povidlovým srdcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 388 kJ /
2 722 kcal
Bílkoviny70,29 g
– z toho živočišné bílkoviny44,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,88 g
Tuky140,18 g
– nasycené79,61 g
– nenasycené50,86 g
–– mononenasycené43,73 g
–– polynenasycené7,13 g
––– omega 30,75 g
Vláknina6,75 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 387 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy291,40 g
– cukry136,30 g
––– laktóza10,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
15 g 15 g domácího vanilkového cukru Cukr vanilkový 15 g
3 3 vejce (žloutky a bílky zvlášť) Vejce slepičí 210 g
210 g 210 g 10% řeckého jogurtu Jogurt řecký 5% 210 ml
225 g 225 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 225 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
špetka špetka soli Sůl mořská
povidla (asi 10 lžiček) Povidla
hořká čokoláda + máslo Čokoláda hořká 40%
plátky mandlí na ozdobu Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.