Nutriční hodnoty (Jogurtová bábovka s povidlovým srdcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 388 kJ / 2 722 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,88 g |
Tuky | 140,18 g |
– nasycené | 79,61 g |
– nenasycené | 50,86 g |
–– mononenasycené | 43,73 g |
–– polynenasycené | 7,13 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 6,75 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 387 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 291,40 g |
– cukry | 136,30 g |
––– laktóza | 10,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
15 g 15 g domácího vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 15 g |
3 3 vejce (žloutky a bílky zvlášť) | Vejce slepičí | 210 g |
210 g 210 g 10% řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 210 ml |
225 g 225 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 225 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
povidla (asi 10 lžiček) | Povidla | |
hořká čokoláda + máslo | Čokoláda hořká 40% | |
plátky mandlí na ozdobu | Mandle loupané |