Nutriční hodnoty (Podzimní ovocný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 186 kJ / 3 629 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,88 g |
Tuky | 236,30 g |
– nasycené | 19,32 g |
– nenasycené | 200,20 g |
–– mononenasycené | 135,00 g |
–– polynenasycené | 65,20 g |
––– omega 3 | 16,57 g |
Vláknina | 14,25 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 3,51 g |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 318,35 g |
– cukry | 130,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek kyšky | Kyška | |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku krystalového cukru | Cukr bílý | 125 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
3 lžíce 3 lžíce máku | Mák modrý | 45 g |
hrušky | Hruška čerstvá | |
švestky | Švestky čerstvé |