Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní ovocný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 186 kJ /
3 629 kcal
Bílkoviny50,24 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,88 g
Tuky236,30 g
– nasycené19,32 g
– nenasycené200,20 g
–– mononenasycené135,00 g
–– polynenasycené65,20 g
––– omega 316,57 g
Vláknina14,25 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 3,51 g
Sůl0,42 g
Sacharidy318,35 g
– cukry130,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek kyšky Kyška
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku krystalového cukru Cukr bílý 125 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
3 lžíce 3 lžíce máku Mák modrý 45 g
hrušky Hruška čerstvá
švestky Švestky čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.