Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort Olaf)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie25 652 kJ /
6 131 kcal
Bílkoviny174,35 g
– z toho živočišné bílkoviny145,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,32 g
Tuky111,65 g
– nasycené45,90 g
– nenasycené54,93 g
–– mononenasycené41,29 g
–– polynenasycené13,64 g
––– omega 32,12 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 1,25 g
Sodík 1,79 g
Sůl4,35 g
Sacharidy1 098,34 g
– cukry864,52 g
––– laktóza141,52 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Korpus 1 1 a 1/2 dávky
4 4 vejce (bílky na sníh) Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
4 lžíce 4 lžíce horké vody Voda 72 ml
1 1 vanilka Vanilkové lusky
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa (na tmavý korpus) Kakao prášek 50 g
Krém Smetana kravská sladká 35%
2 2 másla Máslo kravské 2 g
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
300 g 300 g moučkového cukru (prosít) Cukr bílý 300 g
300 g 300 g polotučného sušeného mléka (prosít) Mléko kravské polotučné sušené 300 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
mandlové aroma (pár kapek) Aroma mandlové
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
3 lžíce 3 lžíce vody(můžeme ještě přidat dle potřeby, ale po lžičkách)
Marmeláda dle chuti Marmeláda jahodová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.