Nutriční hodnoty (Podzimní dýňová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 593 kJ / 142 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,25 g |
Tuky | 6,73 g |
– nasycené | 3,67 g |
– nenasycené | 3,02 g |
–– mononenasycené | 1,22 g |
–– polynenasycené | 1,81 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 865 mg |
Sůl | 2,27 g |
Sacharidy | 13,26 g |
– cukry | 0,09 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 dýně Hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
1-2 l 1-2 l vody | Voda | 1500 ml |
2 - 3 kostky 2 - 3 kostky bujónu (já použila hovězí) | Bujón hovězí | 25 g |
3 3 lísky bobkového listu | Bobkový list sušený | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
0,5 lžičky 0,5 lžičky drceného hřebíčku | Hřebíček | 2.5 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
2 lžičky 2 lžičky kari | Kari | 10 g |
špetka špetka pepře | Pepř černý |