Nutriční hodnoty (Svačinové jablečné misky s křupavou posýpkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 6 307 kJ / 1 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,92 g |
Tuky | 46,21 g |
– nasycené | 17,21 g |
– nenasycené | 23,41 g |
–– mononenasycené | 16,02 g |
–– polynenasycené | 7,39 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 18,68 g |
Cholesterol | 575 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 205,87 g |
– cukry | 127,29 g |
––– laktóza | 5,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 50 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
70 g 70 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku | Kypřící prášek | 10 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
3-4 3-4 jablka | Jablko čerstvé | 525 g |
20 g 20 g loupaných mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 20 g |
20 g 20 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 20 g |
20 g 20 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 20 g |
20 g 20 g změklého másla | Máslo kravské | 20 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kakaa | Kakao prášek | 1.5 g |