Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svačinové jablečné misky s křupavou posýpkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie6 307 kJ /
1 507 kcal
Bílkoviny36,82 g
– z toho živočišné bílkoviny20,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,92 g
Tuky46,21 g
– nasycené17,21 g
– nenasycené23,41 g
–– mononenasycené16,02 g
–– polynenasycené7,39 g
––– omega 30,34 g
Vláknina18,68 g
Cholesterol 575 mg
Sodík 360 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy205,87 g
– cukry127,29 g
––– laktóza5,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g hnědého cukru Cukr třtinový 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
70 g 70 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 70 g
2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku Kypřící prášek 10 g
špetka špetka soli Sůl mořská
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
3-4 3-4 jablka Jablko čerstvé 525 g
20 g 20 g loupaných mletých mandlí Mandle loupané mleté 20 g
20 g 20 g hnědého cukru Cukr třtinový 20 g
20 g 20 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 20 g
20 g 20 g změklého másla Máslo kravské 20 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kakaa Kakao prášek 1.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.