Nutriční hodnoty (Rybí filé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 843 kJ / 1 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 91,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,16 g |
Tuky | 8,68 g |
– nasycené | 4,17 g |
– nenasycené | 3,56 g |
–– mononenasycené | 2,12 g |
–– polynenasycené | 1,44 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 5,64 g |
Cholesterol | 318 mg |
Sodík | 667 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 224,30 g |
– cukry | 16,70 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g předvařeného rybího filé | Treska filet | 500 g |
50 g 50 g strouhaného křenu | Křen čerstvý | 50 g |
1 1 uzenáč | Makrela uzená filet | |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
2 l 2 l vinného octa | Ocet vinný bílý | 2000 ml |
0,05 l 0,05 l smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50.00000074505806 ml |
lžička lžička ostré hořčice | Hořčice dijonská | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |