Nutriční hodnoty ("Plesnivé" brambory s hruškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 689 kJ / 1 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,35 g |
Tuky | 78,21 g |
– nasycené | 50,74 g |
– nenasycené | 25,42 g |
–– mononenasycené | 22,61 g |
–– polynenasycené | 2,81 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 31,75 g |
Cholesterol | 264 mg |
Sodík | 4,07 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 202,74 g |
– cukry | 42,62 g |
––– laktóza | 3,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
2-3 2-3 vyzrálé, měkčí hrušky | Hruška čerstvá | 325 g |
200 g 200 g nivy | Niva 50% t. v s. | 200 g |
2 PL 2 PL rozpuštěného másla | Máslo kravské | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |