Nutriční hodnoty (Pórkový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 161 kJ / 38 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,16 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 7,05 g |
– cukry | 4,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
trocha trocha pažitky (sušené nebo čerstvé) | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička podravky nebo vegety | Kořenící směs sypká | 5 g |
sušený česnek (nebo stroužek čerstvého) | Česnek sušený | |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
půl kostky kostky slepičího nebo zeleninového bujonu (možno i celá) | Vývar slepičí | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
hladká mouka na zatřepání | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový |