Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórkový krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie161 kJ /
38 kcal
Bílkoviny1,16 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,16 g
Tuky0,17 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,11 g
Sůl2,75 g
Sacharidy7,05 g
– cukry4,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
trocha trocha pažitky (sušené nebo čerstvé) Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička podravky nebo vegety Kořenící směs sypká 5 g
sušený česnek (nebo stroužek čerstvého) Česnek sušený
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
půl kostky kostky slepičího nebo zeleninového bujonu (možno i celá) Vývar slepičí
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
hladká mouka na zatřepání Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.