Nutriční hodnoty (Světlý korpus)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 557 kJ / 2 045 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,55 g |
Tuky | 71,20 g |
– nasycené | 11,82 g |
– nenasycené | 46,24 g |
–– mononenasycené | 33,24 g |
–– polynenasycené | 13,00 g |
––– omega 3 | 2,77 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 599 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 285,60 g |
– cukry | 158,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
170 g 170 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 170 g |
10 g 10 g kypřícího prášku | Kypřící prášek | 10 g |
30 ml 30 ml oleje | Olej řepkový | 30 ml |