Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Světlý korpus)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 557 kJ /
2 045 kcal
Bílkoviny62,95 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,55 g
Tuky71,20 g
– nasycené11,82 g
– nenasycené46,24 g
–– mononenasycené33,24 g
–– polynenasycené13,00 g
––– omega 32,77 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 599 mg
Sůl1,85 g
Sacharidy285,60 g
– cukry158,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
170 g 170 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 170 g
10 g 10 g kypřícího prášku Kypřící prášek 10 g
30 ml 30 ml oleje Olej řepkový 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.