Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicové mandle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie256 kJ /
61 kcal
Bílkoviny0,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,48 g
Tuky1,60 g
– nasycené0,48 g
– nenasycené0,96 g
–– mononenasycené0,48 g
–– polynenasycené0,48 g
––– omega 30,00 g
Vláknina3,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,60 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
- hrst hrst mandlí – loupaných Mandle neloupané
- 2 lžičky 2 lžičky skořice Skořice ceylonská 16 g
- lžíce lžíce agáve (seženete ve zdravé výživě) Sirup agávový
- kokosový cukr – podle chuti (seženete ve zdravé výživě) Cukr kokosový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.