Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůček na cibuli a jablíčkach)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 418 kJ /
3 924 kcal
Bílkoviny157,32 g
– z toho živočišné bílkoviny145,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,32 g
Tuky300,05 g
– nasycené78,20 g
– nenasycené157,64 g
–– mononenasycené127,89 g
–– polynenasycené29,75 g
––– omega 31,49 g
Vláknina39,00 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 650 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy133,80 g
– cukry75,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg bůčku Vepřový bok 1000 g
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
tymián Tymián sušený
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
sul Sůl mořská
mletý pepř černý Pepř černý
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.