Nutriční hodnoty (Bůček na cibuli a jablíčkach)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 418 kJ / 3 924 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,32 g |
Tuky | 300,05 g |
– nasycené | 78,20 g |
– nenasycené | 157,64 g |
–– mononenasycené | 127,89 g |
–– polynenasycené | 29,75 g |
––– omega 3 | 1,49 g |
Vláknina | 39,00 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 650 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 133,80 g |
– cukry | 75,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
tymián | Tymián sušený | |
6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
sul | Sůl mořská | |
mletý pepř černý | Pepř černý | |
kmín | Kmín |