Nutriční hodnoty (Rohlíčky z bramborového plundrového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 645 kJ / 3 739 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,46 g |
Tuky | 164,73 g |
– nasycené | 76,56 g |
– nenasycené | 86,05 g |
–– mononenasycené | 32,55 g |
–– polynenasycené | 53,50 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 44,29 g |
Cholesterol | 301 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 2,77 g |
Sacharidy | 485,94 g |
– cukry | 192,48 g |
––– laktóza | 3,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g vařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 250 g |
15 g 15 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 15 g |
125 g 125 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 125 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
0,6 dl 0,6 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60.00000238418579 ml |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 lžíce 1 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 11 g |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
500 g 500 g listového těsta | Listové těsto | 500 g |
35 dkg 35 dkg švestkových povidel | Povidla | 350 g |
8 ks 8 ks perníčků rumových | ||
1/2 lžičky 1/2 lžičky strouhané citrónové kůry | Citronová kúra čerstvá | 2.5 g |
kokos na posypání | Kokos strouhaný | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 klobása | Klobása | |
100 g 100 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 100 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
drcený černý pepř na posypaní | Pepř černý |