Nutriční hodnoty (Pečené filety z candáta v jogutru a sezamu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 288 kJ / 1 742 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 158,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,38 g |
Tuky | 71,50 g |
– nasycené | 24,65 g |
– nenasycené | 39,61 g |
–– mononenasycené | 24,13 g |
–– polynenasycené | 15,49 g |
––– omega 3 | 1,40 g |
Vláknina | 8,33 g |
Cholesterol | 469 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 2,67 g |
Sacharidy | 88,34 g |
– cukry | 6,29 g |
––– laktóza | 1,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 filety 4 filety z candáta | Candát filet | 800 g |
1 1 malý bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
2 lžičky 2 lžičky kari koření | Kari | 10 g |
citron -šťáva z půlky půlky citrónu | Citrón čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce parmazánu | Parmezán | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce sezamového semínka | Sezam loupaný | 45 g |
100 g 100 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
drcený barevný pepř | Pepř barevný |