Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový koláč s teffovou moukou bez lepku, mléka a vajec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 885 kJ /
2 601 kcal
Bílkoviny40,59 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,59 g
Tuky41,01 g
– nasycené4,09 g
– nenasycené35,26 g
–– mononenasycené23,16 g
–– polynenasycené12,10 g
––– omega 32,94 g
Vláknina27,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 178 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy503,57 g
– cukry157,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g teffové mouky (Adveni Medical) Mouka teffová 125 g
325 g 325 g univerzální bezlepkové mouky (Doves Farm samokypřící) Mouka rýžová hladká 325 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky Xanthanu nebo Guaru E415 - Xanthan
110 g 110 g cukru Cukr bílý 110 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
cca 450 ml 450 ml vody Voda 450 ml
2-3 2-3 hrušky (nakrájené na drobné kostičky) Hruška čerstvá 325 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.