Nutriční hodnoty (Hruškový koláč s teffovou moukou bez lepku, mléka a vajec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 885 kJ / 2 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,59 g |
Tuky | 41,01 g |
– nasycené | 4,09 g |
– nenasycené | 35,26 g |
–– mononenasycené | 23,16 g |
–– polynenasycené | 12,10 g |
––– omega 3 | 2,94 g |
Vláknina | 27,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 178 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 503,57 g |
– cukry | 157,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g teffové mouky (Adveni Medical) | Mouka teffová | 125 g |
325 g 325 g univerzální bezlepkové mouky (Doves Farm samokypřící) | Mouka rýžová hladká | 325 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky Xanthanu nebo Guaru | E415 - Xanthan | |
110 g 110 g cukru | Cukr bílý | 110 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
cca 450 ml 450 ml vody | Voda | 450 ml |
2-3 2-3 hrušky (nakrájené na drobné kostičky) | Hruška čerstvá | 325 g |