Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jambalaya)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 660 kJ /
1 831 kcal
Bílkoviny220,88 g
– z toho živočišné bílkoviny217,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,00 g
Tuky94,10 g
– nasycené34,14 g
– nenasycené53,49 g
–– mononenasycené28,02 g
–– polynenasycené25,47 g
––– omega 31,76 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 721 mg
Sodík 5,64 g
Sůl13,24 g
Sacharidy22,47 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g libového plecka (nebo kýty) Vepřová plec 450 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 vrchovatá lžíce sádla Sádlo vepřové
450 g 450 g šunky Šunka vepřová vařená 450 g
100 - 150 g 100 - 150 g klobásy Chorizo (nebo suchého salámu např. uheráku) Chorizo 125 g
bobkový list Bobkový list sušený
40 g 40 g petržele Petržel kořenová čerstvá 40 g
2 2 hřebíčky Hřebíček
1,25 litru 1,25 litru hovězího vývaru (třeba z kostky) Vývar hovězí 1250 ml
šálek šálek rýže Rýže bílá
mletý pepř Pepř černý mletý
mletá paprika Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
chilli omáčka Chilli omáčka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.