Nutriční hodnoty (Jambalaya)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 660 kJ / 1 831 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 217,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 94,10 g |
– nasycené | 34,14 g |
– nenasycené | 53,49 g |
–– mononenasycené | 28,02 g |
–– polynenasycené | 25,47 g |
––– omega 3 | 1,76 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 721 mg |
Sodík | 5,64 g |
Sůl | 13,24 g |
Sacharidy | 22,47 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g libového plecka (nebo kýty) | Vepřová plec | 450 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 vrchovatá lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
450 g 450 g šunky | Šunka vepřová vařená | 450 g |
100 - 150 g 100 - 150 g klobásy Chorizo (nebo suchého salámu např. uheráku) | Chorizo | 125 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
40 g 40 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 40 g |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
1,25 litru 1,25 litru hovězího vývaru (třeba z kostky) | Vývar hovězí | 1250 ml |
šálek šálek rýže | Rýže bílá | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
chilli omáčka | Chilli omáčka |