Nutriční hodnoty (Špagetová dýně s hrachovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 364 kJ / 1 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 124,59 g |
Tuky | 19,02 g |
– nasycené | 1,95 g |
– nenasycené | 16,44 g |
–– mononenasycené | 9,16 g |
–– polynenasycené | 7,28 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 76,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 145 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 298,65 g |
– cukry | 42,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 špagetová dýně | Dýně špagetová | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
kari koření nebo kari pasta | Kari | |
500 g 500 g loupaného půleného hrachu | Hrách žlutý loupaný sušený | 500 g |
voda na uvaření (nebo uzený vývar) | Voda | |
1,5 lžičky 1,5 lžičky sušené majoránky | Majoránka sušená | 7.5 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
olej | Olej řepkový | |
zelená petrželka nebo jarní cibulka | Petržel nať čerstvá |