Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotlety pečené v alobalu se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 476 kJ /
592 kcal
Bílkoviny15,92 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,92 g
Tuky1,87 g
– nasycené0,38 g
– nenasycené0,78 g
–– mononenasycené0,19 g
–– polynenasycené0,59 g
––– omega 30,04 g
Vláknina37,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 366 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy114,00 g
– cukry36,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kotlety (větší, bez kosti) Vepřová kotleta bez kosti
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
8 8 brambor (větších) Brambor zimní 400 g
400 g 400 g zeleninové směsi (Kunovjanka) Mrkev mražená 400 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
alobal

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.