Nutriční hodnoty (Kotlety pečené v alobalu se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 476 kJ / 592 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,92 g |
Tuky | 1,87 g |
– nasycené | 0,38 g |
– nenasycené | 0,78 g |
–– mononenasycené | 0,19 g |
–– polynenasycené | 0,59 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 37,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 366 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 114,00 g |
– cukry | 36,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kotlety (větší, bez kosti) | Vepřová kotleta bez kosti | |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
8 8 brambor (větších) | Brambor zimní | 400 g |
400 g 400 g zeleninové směsi (Kunovjanka) | Mrkev mražená | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
alobal |