Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Filé z tresky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 277 kJ /
783 kcal
Bílkoviny1,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,08 g
Tuky82,24 g
– nasycené53,04 g
– nenasycené28,13 g
–– mononenasycené26,04 g
–– polynenasycené2,10 g
––– omega 30,30 g
Vláknina1,92 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,00 g
– cukry6,80 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 filé z tresky (větší) Treska filet
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
2 2 zralá rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 hrst 1 hrst jemně nasekané petrželky Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
mletý kmín (možno vynechat) Kmín mletý
brambory na 4 porce porce (možno vynechat) Brambor zimní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.