Nutriční hodnoty (Filé z tresky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 277 kJ / 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 82,24 g |
– nasycené | 53,04 g |
– nenasycené | 28,13 g |
–– mononenasycené | 26,04 g |
–– polynenasycené | 2,10 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 1,92 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 6,80 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 filé z tresky (větší) | Treska filet | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
2 2 zralá rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 hrst 1 hrst jemně nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletý kmín (možno vynechat) | Kmín mletý | |
brambory na 4 porce porce (možno vynechat) | Brambor zimní |