Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémový ořechový řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 968 kJ /
4 295 kcal
Bílkoviny94,28 g
– z toho živočišné bílkoviny67,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,85 g
Tuky298,36 g
– nasycené151,02 g
– nenasycené124,56 g
–– mononenasycené86,70 g
–– polynenasycené37,86 g
––– omega 35,61 g
Vláknina8,10 g
Cholesterol 2,22 g
Sodík 763 mg
Sůl1,66 g
Sacharidy304,00 g
– cukry190,00 g
––– laktóza21,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
160 g 160 g cukru krupice Cukr bílý 160 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
60 g 60 g ořechů Vlašské ořechy 60 g
4 dcl 4 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
1 1 prášek Zlatý klas Škrob kukuřičný
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
cukr moučka Cukr bílý
rum Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.