Nutriční hodnoty (Krémový ořechový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 968 kJ / 4 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,85 g |
Tuky | 298,36 g |
– nasycené | 151,02 g |
– nenasycené | 124,56 g |
–– mononenasycené | 86,70 g |
–– polynenasycené | 37,86 g |
––– omega 3 | 5,61 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 2,22 g |
Sodík | 763 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 304,00 g |
– cukry | 190,00 g |
––– laktóza | 21,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
160 g 160 g cukru krupice | Cukr bílý | 160 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
60 g 60 g ořechů | Vlašské ořechy | 60 g |
4 dcl 4 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
1 1 prášek Zlatý klas | Škrob kukuřičný | |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
cukr moučka | Cukr bílý | |
rum | Rum |