Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šmakoun na hříbkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 125 kJ /
986 kcal
Bílkoviny47,57 g
– z toho živočišné bílkoviny28,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,50 g
Tuky55,77 g
– nasycené12,14 g
– nenasycené41,25 g
–– mononenasycené17,19 g
–– polynenasycené24,06 g
––– omega 32,93 g
Vláknina41,10 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 2,12 g
Sůl3,20 g
Sacharidy54,08 g
– cukry17,28 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g Šmakouna s hlívou Šmakoun 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
500 g 500 g dušených hříbků Hřib čerstvý 500 g
600 ml 600 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 600 ml
200 ml 200 ml rostlinné smetany na vaření Smetana sójová tekutá 200 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 lžičky 2 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 10 g
hrst hrst petrželky Petržel nať čerstvá
hraška na zahuštění Hraška

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.