Nutriční hodnoty (Červené zelí se slaninou, jablky a odvařovaným octem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 11 767 kJ / 2 813 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,70 g |
Tuky | 131,73 g |
– nasycené | 63,14 g |
– nenasycené | 66,34 g |
–– mononenasycené | 54,52 g |
–– polynenasycené | 11,83 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 77,25 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,84 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 282,35 g |
– cukry | 218,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 kg 2,5 kg červené zelí hlávkové | Zelí bílé čerstvé | 2500 g |
150 g 150 g anglická slanina | Anglická slanina | 150 g |
125 g 125 g jablka | Jablko čerstvé | 125 g |
150 g 150 g šalotka | Šalotka čerstvá | 150 g |
0,25 l 0,25 l červené víno (já dal portugal) | Víno červené suché | 250 ml |
250 ml 250 ml ocet | Ocet lihový | 250 ml |
150 g 150 g cukr | Cukr bílý | 150 g |
sůl podle potřeby | Sůl mořská | |
3-4 ks 3-4 ks bobkový list cca | Bobkový list sušený |