Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červené zelí se slaninou, jablky a odvařovaným octem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie11 767 kJ /
2 813 kcal
Bílkoviny48,95 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,70 g
Tuky131,73 g
– nasycené63,14 g
– nenasycené66,34 g
–– mononenasycené54,52 g
–– polynenasycené11,83 g
––– omega 30,18 g
Vláknina77,25 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,84 g
Sůl6,00 g
Sacharidy282,35 g
– cukry218,67 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 kg 2,5 kg červené zelí hlávkové Zelí bílé čerstvé 2500 g
150 g 150 g anglická slanina Anglická slanina 150 g
125 g 125 g jablka Jablko čerstvé 125 g
150 g 150 g šalotka Šalotka čerstvá 150 g
0,25 l 0,25 l červené víno (já dal portugal) Víno červené suché 250 ml
250 ml 250 ml ocet Ocet lihový 250 ml
150 g 150 g cukr Cukr bílý 150 g
sůl podle potřeby Sůl mořská
3-4 ks 3-4 ks bobkový list cca Bobkový list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.