Nutriční hodnoty (Řecké tzatziky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 982 kJ / 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,63 g |
Tuky | 10,54 g |
– nasycené | 6,74 g |
– nenasycené | 3,10 g |
–– mononenasycené | 2,77 g |
–– polynenasycené | 0,34 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 2,47 g |
Cholesterol | 29 mg |
Sodík | 113 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 14,98 g |
– cukry | 9,54 g |
––– laktóza | 8,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 svazek 1 svazek kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
200 g 200 g řeckého jogurtu (nebo 1 jogurt a 1 hustá zakysaná smetana) | Jogurt řecký 5% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská |