Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepičí polévka pro duši)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie1 344 kJ /
321 kcal
Bílkoviny18,48 g
– z toho živočišné bílkoviny16,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,68 g
Tuky5,23 g
– nasycené1,55 g
– nenasycené2,31 g
–– mononenasycené1,67 g
–– polynenasycené0,64 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,83 g
Cholesterol 497 mg
Sodík 85 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy17,35 g
– cukry6,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 slepice Slepice
10 dkg 10 dkg kureci jatra Játra kuřecí 100 g
2 dcl 2 dcl sucheho bileho vina Víno bílé suché 200 ml
spetka spetka safranu Šafrán sušený
1/2 1/2 pytliku kulicek pepre Pepř černý 0.5 g
sul Sůl mořská
vegeta Kořenící směs sypká
lzice lzice vinneho octa (nebo ryzoveho) Ocet vinný bílý
rapikaty celer Celer řapíkatý
mrkev Mrkev čerstvá
petrzel Petržel kořenová čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
snitka snitka libecku Libeček čerstvý
celer (zelena nat) Celer bulva čerstvá
petrzel (zelena nat) Petržel kořenová čerstvá
strouzek strouzek cesneku Česnek čerstvý
1 1 cibule (i se slupkou) Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek porku Pórek čerstvý
1/2 1/2 rajcete Rajče červené čerstvé 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.