Nutriční hodnoty (Asijsky bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 16 388 kJ / 3 917 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 183,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 327,42 g |
– nasycené | 84,58 g |
– nenasycené | 170,50 g |
–– mononenasycené | 138,90 g |
–– polynenasycené | 31,60 g |
––– omega 3 | 1,41 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,56 g |
Sodík | 5,76 g |
Sůl | 12,04 g |
Sacharidy | 57,40 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg liboveho veproveho bucku | Vepřový bok | 1000 g |
sul | Sůl mořská | |
pepr | Pepř černý | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 lzice 4 lzice solamylu | Bramborový škrob | 60 g |
2 lzice 2 lzice sojove omacky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
4 lzice 4 lzice ustricove omacky | Ústřicová omáčka | 60 ml |
chilli prasek | Chilli paprička sušená | |
1 1 chilli papricka | Chilli paprička čerstvá | |
olej | Olej řepkový |