Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jiříkův ježek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 991 kJ /
1 193 kcal
Bílkoviny21,52 g
– z toho živočišné bílkoviny18,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,01 g
Tuky9,83 g
– nasycené5,99 g
– nenasycené3,53 g
–– mononenasycené2,56 g
–– polynenasycené0,97 g
––– omega 30,07 g
Vláknina0,48 g
Cholesterol 33 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy254,34 g
– cukry238,01 g
––– laktóza24,51 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec, kolik váží vejce, tolik cukru a polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
2-3 lžíce 2-3 lžíce horké vody na piškot Piškoty 37.5 g
1 1 a 1/2 másla Máslo kravské 1 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
20 dkg 20 dkg moučkového cukru Cukr bílý 200 g
1/12 1/12 vanilkového pudinku Puding v prášku 3.333333432674408 g
1/2 litru 1/2 litru mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
rum Rum
marcipánové ovoce Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.