Nutriční hodnoty (Jiříkův ježek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 991 kJ / 1 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,01 g |
Tuky | 9,83 g |
– nasycené | 5,99 g |
– nenasycené | 3,53 g |
–– mononenasycené | 2,56 g |
–– polynenasycené | 0,97 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 0,48 g |
Cholesterol | 33 mg |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 254,34 g |
– cukry | 238,01 g |
––– laktóza | 24,51 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec, kolik váží vejce, tolik cukru a polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce horké vody na piškot | Piškoty | 37.5 g |
1 1 a 1/2 másla | Máslo kravské | 1 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
20 dkg 20 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
1/12 1/12 vanilkového pudinku | Puding v prášku | 3.333333432674408 g |
1/2 litru 1/2 litru mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
rum | Rum | |
marcipánové ovoce | Jahody čerstvé |