Nutriční hodnoty (Kotlety s dýní, jablky a zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 189 kJ / 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 1,84 g |
– nasycené | 0,74 g |
– nenasycené | 0,62 g |
–– mononenasycené | 0,16 g |
–– polynenasycené | 0,46 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 52,00 g |
– cukry | 40,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
400 g 400 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 400 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
l l červená cibule | Cibule červená čerstvá | |
200 ml 200 ml cideru ( nemusí být ) | ||
l lžíce lžíce čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
máslo | Máslo kravské | |
bílý mletý pepř | Pepř bílý mletý | |
sůl | Sůl mořská |